zondag 25 mei 2014

Amsterdam I love you

What’s up to every one, for the reason that I am really eager of reading this weblog’s post to be updated regularly. It includes nice material.

11 opmerkingen:

  1. Het emailadres is uiteraard verzonnen.
    Deel 7 en 8 nu ook achter elkaar te lezen.
    Zoektocht naar een kameraad 7

    Tot mijn verbazing kreeg ik reeds dezelfde middag een antwoord via het Internet.

    Ha die Hubert Stuipje,
    Natuurlijk laat ik jou mijn verhaal lezen. Ik heb het dus een paar weken geleden geschreven, en plak het gewoon in deze mail.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een heel leuk idee deze site, een doorlopende verhaal.Jammer dat ik het zelf niet bedacht heb.Wel vraag ik mij af of de volgorde niet anders kan. Ik bedoel hoofdstuk 1 eerst dan hoofdstuk 2 enz, etc,??? Veel succes met de schrijverrij.Ik ga je vermelden op mijn log DE LETTERVRETER

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik lees hierboven in de reactie wat de bedoeling is..
    maar ga nog even verder lezen wat je schrijft..
     
    het spreekt me wel aan..
     
    groetjes en succces verder

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze berichten zomer 2006

    Hoi, ik ga de volgorde op het laatst nog van 1-25 zetten, maar dat is nu tijdens het schrijven niet handig. Misschien dat de technische mogelijkheden er wel zijn,
    maar dat heb ik nog niet kunnen vinden.
    Ik heb je weblog gezien, wellicht komen er meer lezers op het verhaal af.
    Ik zal af en toe eens een kijkje komen nemen.
     
    groetjes Mobar.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ga het even op de juiste volgorde zetten
    eerst deel 1-10 en later de rest.
     
    groetjes Mobar.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zoektocht naar een kameraad 19

    De brief van Donald maakte indruk op mij. Dat werd waarschijnlijk versterkt door de whisky, ik was nog aan het nippen van het derde halve glaasje. Er waren verdomd wat overeenkomsten tussen mij en Donald, we waren allebei alleenstaande mannen, die op hetzelfde moment op dezelfde wijze van de leerplicht hadden genoten. We hielden allebei van kliederen met kwasten en dan het liefst op een naïeve manier. We hielden allebei van brieven schrijven, waren dol op de natuur en redelijk in staat tot het klaarmaken van een eenvoudige maaltijd.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. En er staat voortaan een plaatje bij mijn bericht.

    BeantwoordenVerwijderen





  8. Brieven aan de droomwereld 4

    Florian van Driesteveld moet erg wennen aan de Internetactrices die nog dagelijks blijven bidden in gedachten bij het favoriete wassenbeeld in Londen, en bij alle andere gedachte wassenbeelden die zij wassen in hun verbeelding.
    Ze beloven Florian van Driesteveld in enkele seconden van alles, steken voortvarend riemen onder zijn hart, en wensen hem weemoed onder zijn gordel, zijn zelfgemaakte kuisheidsgordel, die af en toe wat knel zit.
    Waardoor hij zich nogal in zijn ziel opgesloten begint te voelen.

    Hij antwoord lief en een klein beetje onderdanig en wankelmoedig: "Bedankt, groetjes Florian van Driesteveld" "Bedankt, groetjes en fijne dag, vrolijke Florian van Driesteveld, Uw romantische reus tijdens regenachtige dagen"
    Er is een heerlijke wereld voor hem opengegaan. Bedankt voor alles lieve bloemen. Bedankt voor al het virtuele natuurschoon.
    Jullie waren weer geweldig geurig vandaag.
    Florian laat zijn vaste telefoon afsluiten omdat hij toch een fobietje voor de vaste telefoon heeft gekregen en het liever mobiel doet.
    Hij neemt een vaste Internet verbinding en besluit zich voortaan bezig te gaan houden met het schrijven van romantische gedichten.
    De vriendschap met Huibje Stuipje, kent zijn hoogte en dieptepunten, maar de twee houden regelmatig contact omdat ze beiden zo van schrijven houden.




    Na een ruzie met zijn gevreesde psychiater, komt Florian, tot grote ergernis van Huibje Stuipje, een tijd lang zonder medicijnen te zitten. Het enige wat Huibje kan doen is zorgen dat Florian voldoende eten in huis heeft en hem verder met rust te laten. Alleen zal hij hem af en toe nog bellen.
    Florian van Driesteveld raakt steeds meer in verwarring en het lukt hem niet meer met de Internetactrices te communiceren. Ze haken één voor één af omdat ze hem een lelijke drol vinden. Er ontstaan een paar hevige stormen in een glas water, waar de andere Internetgebruikers met enige walging en misprijzen getuige van kunnen zijn. Zijn leven keert langzaam weer terug naar de eenzaamheid met af en toe een telefoontje van Huibje Stuipje.
    Buiten het contact met Huibje Stuipje is het enige contact wat Florian van Driesteveld nog met de buitenwereld heeft de emailcorrespondentie met de guitige Sally Winterflow, een vrouw die gedichten schrijft en die hem onbevooroordeeld benadert, door te stellen
    dat iedereen een beetje gek is. Met haar is het Florian van Driesteveld gelukt wel contact te houden. Sally Winterflow is op dat moment de enige vrouw in de wereld die zijn gekte kan verdragen en dat brengt een innige internetcorrespondentie op gang.
    De twee schrijven elkaar hartverwarmende brieven, die veel verder gaan dan de gebruikelijke oppervlakkige meug, die hij gewent was bij anderen.
    De oppervlakkige gelukzaligheid die hij zo bij alle Internet actrices aantrof.
    Sally Winterflow is een vrouw uit duizenden. Florian kan van geluk spreken haar min of meer te kennen. Hij denkt aan haar als aan een zeemeermin en hij voelt zich af en toen een dolfijn als hij zijn zwetende mannenlichaam in zijn waterbed beweegt om de gemeenschap met een vrouw te imiteren.
    In tweede week van september 1999, slaat het noodlot echter opnieuw toe.
    De computer van Sally Winterflow begeeft het, en Florian kan haar geen brieven meer schrijven. Om toch niet helemaal gek te worden, zoekt Florian van Driesteveld in een laatste poging zijn wanhoop te kunnen dragen, zijn heil in het schrijven van brieven aan de droomwereld.
    Een wereld die volgens hem echt bestaat, de Internetwereld waar actrices en acteurs, zichzelf iedere dag een ander uiterlijk aanmeten, zonder dat iemand het merkt, of getuige is van enige verandering.
    Hij heeft afgesproken om overmorgen met Huibje Stuipje te bellen, tot dan besteedt hij de tijd aan zijn brieven aan de droomwereld.
    Hij heeft zich dagenlang geestelijk voorbereid. In alles wat hij doet gedacht dat hij echt een schrijver is. Hij is er eindelijk aan toe. Het moet nu maar beginnen. Hij moet en zal de eerste brief schrijven.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. mobar -



    Reacties Gedichtenfreaks November 2013:



    Heel mooi



    erg mooi!

    erg diep gezonken dus, mooi verwoord


    warme groet



    Heftig en zacht tegelijk, mooi!

    BeantwoordenVerwijderen


  10. Ga je verder schrijven, ben benieuwd naar volgend verhaal :D

    BeantwoordenVerwijderen